För kort för att vara långt och vice versa

Ni kanske kommer ihåg att jag för ett tag sedan sa jag att jag lovade R att jag skulle låta håret växa lite grann? Oj, så jag ångrar det nu. Det ser för jävligt ut! Visserligen är det väl en sån där övergångsperiod när det är för långt för att vara kort, och för kort för att vara långt, men jag ser verkligen ut som en fågelskrämma. No joke.

Det går inte att göra något vettigt med det, så det hänger där och väntar på bättre tider. I går kväll klippte jag Rs hår, det är ganska lätt att göra en vettig frisyr på honom, och det sparar honom 300 spänn var sjätte vecka. Jag är dock inte så bra på att klippa hår att jag kan göra en riktigt snygg frisyr och klippa upp det lite här och där, så han har faktiskt lovat i utbyte mot att jag sparar ut håret lite, att han ska gå till frisören. Gissa hur länge sen det var han var hos frisören sist? Nästan sex år. När vi blev ihop insåg han att jag kunde klippa honom tillräckligt bra, och så har det varit sedan dess.

Vi får se om jag pallar att ha lite längre hår, jag trivs egentligen inte alls med det och det finns medicinska skäl till att jag inte ska ha det. Det blir för tungt för nerverna i hårbotten, och axlarna klarar inte av att tvätta eller fixa till det. Det kommer absolut inte att bli längre än en page, men jag tycker att jag ser så löjlig ut i längre hår. Så här kort har jag det helst.

Arga Klara i bästa halsduken!

Det kanske är skönare att ha lite hår över öronen när det är vinter och kallt, men jag brukar ändå ha mössa så det är knappast ett argument. Jag vill verkligen, verkligen ringa och boka en tid hos frisören för att klippa av allt igen, men jag ska försöka att uthärda åtminstone ett par veckor till. Det växer så jäkla fort. Gah!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/for-kort-for-att-vara-langt-och-vice-versa/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.