Försvunnen fredag

Ahh, helg. Fredag förlöpte väldigt fort, jag vet knappt var eftermiddagen tog vägen. Lyssnade på musik, spelade lite, gick runt och pysslade lite. Körde mitt konditionspass och struntade högaktningsfullt i att träna något som innebar armarna över huvudet – det skulle bara ha gjort saken värre.

Har sovit väldigt dåligt ett par nätter, värst var det natten till i går, och så har jag vaknat tidigt. Märkligt, jag har sovit bra ganska länge, sedan jag bytte kvällsmedicineringen i våras någon gång. Inte för att jag någonsin känner mig utvilad för den sakens skull, men jag brukar inte ligga vaken flera timmar på kvällen som jag gjorde i går. Det gick fan inte att hitta en bekväm sovställning när det strålar ut i högerarmen och det bultar i händerna. Katten vill vara så nära det bara går, och nerver hamnar i kläm när han ligger och spinner. Mysigt men ändå inte. Ändå kan han ligga och slafa hela dagarna i sin lilla grotta, lyckosten.

Katt i kattsäng med klätterträd. Fredag försvann fort.

I natt var det inte lika illa, men ändå så pass att jag nästan blir stressad över att inte somna, att veta hur få timmar det är kvar tills jag måste gå upp och föreställa mig hur trött och hur jobbigt allt kommer att vara. Ugh. I kväll ska vi iväg en sväng, men i övrigt har R fullt upp med saker. Har total hjärndimma, har inte alls koll på saker jag har schemalagda i veckan eller vad R ska ha för sig. Påminn mig. Måste ha kaffe. Nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/forsvunnen-fredag/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.