Höstmiddag hos syrran

I går eftermiddag åkte vi hem till syrran för att käka. Det blev lite bubbel och vin att dricka, åt alldeles för mycket bröd och kände mig som en spärrballong efter maten. Härligt. Hade mosat i mig rejält med medicin för att orka åka hela vägen och sitta så länge, men det gick faktiskt riktigt bra. Mina föräldrar var också där, och konstigt nog lyckades farsan undvika att spilla vin eller kaffe både på tapet och på vit matta – vilket alltid har hänt tidigare gånger vi varit där. Varje år blir det några roliga bilder, och den här gången var det min pappa som stod för skådespelet, men här får ni se en alldeles normal bild på oss. Den roliga spar jag till senare, så det här är så normala vi blir. Vi är ju både snyggare och smartare än genomsnittet.

Arga Klara och farsan på höstmiddag hos syrran

Nej, inte särskilt lika i övrigt, jag lyckas aldrig få mitt skägg så där vitt och fluffigt. Läste förresten häromdagen att det är en ny trend att kvinnor ska raka sig i ansiktet, om inte för att få bort små hårstrån, så för att skala bort död hud. Det var det dummaste jag har hört, är det inte därför man använder peelingkräm eller gnuggar sig med en handduk efter man tvättar sig? Hur som helst, mitt hårfäste har inte krupit så mycket uppåt ännu heller, men med lite tur rör det inte på sig med åldern. Vi satt i alla fall och gaggade ganska länge och var inte hemma förrän efter elva. R hade föreslagit att vi skulle åka till stan efteråt, men vi blev kvar hos syrran så länge att det blev lite för sent för att orka med det. En mycket trevlig kväll, i alla fall.

Planer för dagen? Bra fråga. Jag har flaggat för intresse om att cykla runt på Skogskyrkogården några varv, men axeln håller inte riktigt för det. R sa att vi borde åka till Drottningholm, bara för sakens skull. Vi är i alla fall inte hemma hela dagen, och vi måste definitivt handla mat i dag, och proppa in i det trasiga kylskåpet. Urghh. Återkommer sen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/hostmiddag-hos-syrran/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.