Pannkakor och fippel

Jag hade i något svagt ögonblick sagt till R att vi skulle käka pannkakor i går. Hade mjölk som behövde ätas upp, och några ägg som varit till fryspunkten och tillbaka igen. Jag gillar ju inte ens pannkakor, och det är döden för axlar och händer att steka dem, men jag gillar ju R – och han älskar pannkakor. Gjorde i ordning smeten redan på förmiddagen, om det skulle visa sig jobbigt att vispa den. Det gick okej. Stekte dem i god tid innan jag trodde att han skulle vara hemma, med vila emellanåt. Det gick också okej. Det gick okej att äta dem också, även om de inte direkt galopperade i käften.

Pannkakor

I dag känns det mindre okej. Nackdelen med den här jävla EDS-mutationen är ju att det inte alltid känns på en gång när man gör för mycket, så i dag funkar armarna dåligt. Och händerna, jag är darrig och tappar saker. Hällde mjölk på diskbänken i stället för i kaffemuggen, och det hamnade kaffepulver lite överallt när jag skulle sätta igång kaffebryggaren. Vi får väl se vad mer för saker jag kan tänkas ha sönder eller fippla bort, det känns som en sån dag.

I dag tänker jag inte göra någon träning eller något alls som involverar att jag lyfter armarna över axelhöjd, och jag tänker nog inte ens gå ut heller. Skulle ha haft ett badkar en sån här dag, det vore skönt. Nu väntar nackkrage, kaffekopp (än så länge hel) och lite nyheter, sen får vi se vad jag kan tänkas distrahera mig med. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/pannkakor-och-fippel/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.