Peppar och chili

Banka peppar, var det ja. Det var alldeles för jobbigt för axeln, och dessutom blev det peppar över hela golvet, så jag fick ge upp den idén ganska snabbt och börja vrida på kvarnen i stället. I omgångar. R var en timme sen hem, så det gjorde inte så mycket att jag var tvungen att ta en del pauser i pepprandet, för jag var inte färdig när han borde ha varit hemma.

Fortsatte måla lite på kvällen, när R var ute och sprang. Det gick inte något vidare, men han ville att jag skulle spara den i alla fall. På tal om peppar, så blev det några chilifrukter. Chili är ju inte egentligen någon slags peppar. De ser väldigt bleka och tråkiga ut på fotografiet här men de är knalligt djupröda på riktigt. Märkligt, ska se om jag inte kan få till något lite bättre i dagsljus.

Chili, målat i akvarellDet finns fortfarande några saker som står på listan över saker att måla, men det får bli en annan dag tror jag. Har bett ”svärmor” om hjälp med att lägga upp en klänning lite, för den är för lång och hon är duktig på att sy. R köpte visserligen en symaskin i somras, men en stadigare variant för läder och markistyg. Det skulle nog bara bli slamsor kvar av min klänning om han provade… Men jo, det ska spöregna hela dagen i dag, så ut ska jag inte. Får se vad dagen bjuppar på.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/peppar-och-chili/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.