Hemkomst-muffins

I kväll kommer R hem från ett par små resor. Har knappt sett honom sedan i onsdags förra veckan, och jag tänkte välkomna honom hem med lite muffins. Inte bara av den anledningen, men jag var så sugen på blåbär till min vaniljyoghurt i går kväll och det var mer i påsen vi plockade i somras än vad jag hade lust att äta upp. Så det blev en laddning vaniljmuffins med blåbär inuti. Inte världens finaste, men ganska goda.

Muffins med vanilj och blåbär

De blev ganska kompakta, precis som jag vill ha dem. En del föredrar stora och luftiga muffins, men jag tycker att de är bäst när de är så här, saftiga och härliga. Brukar ha i sylt eller äppelmos för att de ska bli sådär kletiga och goda, och det blir lika bra varje gång.

R väntas hem om ett par-tre timmar, men man vet aldrig. Och han kommer att ha fullt upp med att packa upp och göra sig i ordning för jobb i morgon, men det ska bli skönt att ha honom hemma på kvällarna nu igen. Det är inte särskilt stimulerande att bara prata med katten och Försäkringskassan på flera dagar. I morgon ska jag äntligen iväg på en grej, och sen är det snart helg. Och då har R förhoppningsvis planer som innefattar mig!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/hemkomst-muffins/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.