Sur katt!

Min katt blev sur på mig i går! Det är andra gången på ett par veckor som han har varit riktigt irriterad på att jag är i vägen, och buffar till honom när han försöker ligga och vila. Och det fattar man ju, det är ju jäkligt irriterande när man bara vill ligga och vila, och någon petar en i sidan eller putter till huvudet stup i kvarten. Jag hade också blivit sur. Det roliga var att jag lyckades fånga honom på bild strax innan det hände, för jag tänkte visa hur det ser ut när han håller mig sällskap vid min dator – om han själv får välja.

Svart katt ligger vid datorn. Min katt blir sur när jag använder datorn!

Han ser faktiskt ganska sur ut, och det var han verkligen, för när han hade lagt ner huvudet efter att jag fotograferat honom, satte jag mig vid stolen och försökte fortsätta skriva och använda musplattan. Som ni ser var jag ju tvungen att lirka in handen lite under och förbi honom, så helt plötsligt slog han mig tre gånger snabbt som fasen med tassen. Haha!

För någon vecka sedan bet han lite löst i min tröja efter ett i stort sett identiskt scenario. När han har visat att han är sur över att jag stör honom på den plats där han har lagt sig att vila så säger jag åt honom på skarpen fort som tusan. Då hoppar han ner, svassar runt fötterna och pratar sådär som katter bara gör med människor, aldrig med andra katter. Sen inser han väl sitt dåliga val av sovplats, och har gått till soffan eller något annat ställe och lagt sig i stället. Nåja, han har ju tagit platsen, jag får väl flytta på mig. Men då följer han efter.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/sur-katt/

1 ping

  1. […] skrev jag om min fina katt som blev sur på mig när jag försökte skriva lite vid datorn, han boxade till mig med tassen och såg riktigt […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.