Ut och fira i kväll!

I kväll drar vi ut på stan! Jag har piffat till mig riktigt ordentligt med ny hårtoning och smink, och ser riktigt frisk ut. Tänk vad lite concealer och färg på kinderna kan göra! Ibland fattar jag inte hur någon kan känna igen mig med eller utan smink om de inte är vana att se den versionen av mig, för jag ser så trött ut att det lika gärna skulle kunna vara blåtiror. Och jag har verkligen inte ”ramlat i trappan”. Planerna för kvällen verkar lite osäkra än så länge, det enda vi vet är att det blir middag och drinkar någonstans. Det finns en möjlighet att det blir livemusik också, men det återstår att se.

R har ju varit tvungen att jobba i dag, så han orkar säkert inte med någon helkväll, men jag är laddad. En näve piller som inte är alltför farliga ihop med lite alkohol, och jag är ordentligt utvilad i kroppen. Vi firar ju förresten, det är 6 år sedan vi träffades i vuxen ålder och kärade ner oss. Det är ju ingen dans på rosor att leva med någon som är sjuk, men jag är så glad och tacksam över att just den personen jag älskar vill göra det. Jag ligger på sjukhus då och då, och han släpper allt för att sitta på en stol dag ut och dag in. Han fixar det mesta hemma. Han jobbar och tjänar pengar, eftersom mina 7600:- inte räcker långt.

Lås med hjärta

Listan kan göras lång, men allt sånt där man gör för varandra är egentligen helt naturligt när man lever ihop och har en så lång historia som jag och R. Vi lekte när vi var små, gick i samma klass, men tyckte aldrig om varandra mer än som kompisar. Förrän den där dagen för 6 år sedan när vi träffades för första gången sedan vi slutade högstadiet – där hade jag växt lite fortare än vad han hade gjort. Oj oj oj. Inte bara trivdes vi lika bra ihop som när vi var små, vi hade utvecklats precis åt samma håll. Dessutom var han snygg. Är snygg. I en del bemärkelser var allt exakt som förr, med undantaget att vi var vuxna. Och singlar som intresserade sig för varandra. Och det ska vi fira i kväll.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/ut-och-fira-i-kvall/

2 kommentarer

    • PiaFiaoktober 18, 2015 kl. 11:43
    • Svara

    Underbar kärlekshistoria! All lycka och en fortsatt kärleksfull framtid till er.

    1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.