Åsa Romson på Twitter

Heja Åsa! Med uttalanden som de hon yppat nyligen hoppas jag verkligen att du lämnar in din avskedsansökan i morgon bitti. Det är ett kriminellt korkat uttalande, ord som aldrig bör lämna någons mun, och allra minst av en partiledare eller ett språkrör.

Över hundra människor har dött i en terrorattack (även om svensk media var försiktig med att peka ut vilken grupp som utfört dåden), och det du tänker på först är ett jävla möte nästa månad? Jävla ägg. Läsarstormen slog i alla fall fort och jäkligt hårt mot henne, så bara minuter senare ändrade Åsa Romson till en ny tweet.  Inte direkt mycket bättre, särskilt inte när man såg hennes första helt idiotiska tweet. Åsa Romson har gång på gång uttalat sig så olämpligt att jag inte förstår varför någon vill ha kvar henne i partitoppen. Jag förstår inte hur svenskar vill att den här kvinnan, som är Miljöpartiets högsta höns, ska vara med och styra vårt land.

Ett klavertramp i en partiledardebatt tidigare när hon jämförde flyktingkrisen med Auschwitz, och nu ett sånt här uttalade. Alla kan göra misstag och skärpa sig efteråt, men efter två gigantiska bevis på brist att förstå vad som är relevant och vad som är riktigt förnedrande för människor så finns det inte rum för någon som Åsa Romson i svensk politik. Inte på Twitter heller. Fy fasen, Åsa. Gör Sverige en tjänst och avgå – du verkar leva i en liten rosa bubbla utan någon som helst insikt om vad som pågår i världen, vad som är lämpligt att säga, och att känna och förstå empati. Ju mer du pratar eller skriver, desto djupare trasslar du in dig. Hejdå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/asa-romson-pa-twitter/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsannovember 15, 2015 kl. 00:24
  • Svara

  Vi får dom politiker vi förtjänar. Och fler därtill.

  1. Tyvärr!

  • Petternovember 16, 2015 kl. 19:14
  • Svara

  Tja, vad säger man? Nog för att även en perfekt person som jag gör ett och annat klavertramp är det inte i närheten vad den här människan har levererat över tid.
  man tycker ju att en viss medievana borde infinna sig efter så lång tid i den inavlade värld hon lever. Fast det kanske är det som är problemet? Bristen på ny frisk arvsmassa saknas kanske hos dessa broilers och fullständigt indoktrinerade idealister.

  MP har för all framtid förbrukat allt förtroende, om de ens hade något. Vi behöver inga kommunister vare sig de är röda, gröna eller rosa. Det är bättre att ge henne a-kassa resten av livet. Ge Stefan Löfvén och de andra misslyckade ministrarna samma sak. Det skulle spara min mentala hälsa.

  1. Instämmer.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.