Nytt hål i örat…

Ha! Jag glömde berätta en sak som hände i lördags innan familjen kom hit och käkade! R klippte mitt hår lite, han toppade en centimeter i nacken på mig så att jag inte skulle ha värsta hockeyfrillan. Han är vanligtvis lite motsträvig när det kommer till att klippa håret på mig, även om det bara är en centimeter i nacken, för han är rädd att det ska bli fel. Men det kan inte bli så mycket fel, för han ser ju hur det blir medan han klipper, och det har alltid blivit bra hittills. Men plötsligt händer det. Han råkade klippa mig i örat! Haha!

Det sved till lite, jag ryckte till och undrade vad tusan saxen gjorde ända där uppe. Det blev inget stort jack i örat, bara en liten skråma och inget större blodflöde, så jag tyckte att det hela var ganska roligt. R kände sig kanske inte helt bekväm med det, men jag bryr mig inte. Hellre en liten skråma i örat än att betala 350 spänn en gång i månaden hos frisören. Och det blev faktiskt riktigt bra klippt, han är inte alls så tokig på det där. Fast han klagar en hel del.

Sax, kam, urtunningssax, klippa håret

Skaffade en sax man tunnar ut håret med i somras, och den har verkligen betalat sig. Har för mig att den kostade under en hundralapp, men det tjänade jag snabbt in i uteblivna frisörkostnader. När R går med på att klippa mig, det vill säga. Fördelen med honom är ju att han är perfektionist oavsett var det är han gör, så jag har ingen anledning att oroa mig. Dessutom förväntar jag mig att någon talar om för mig om det är så att jag ser helt galen ut i håret. För det gör ni väl…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/nytt-hal-i-orat/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.