Sur katt i dag!

Jag och Bacon, min katt, har verkligen haft ett love/hate-relationship i dag. Hela förmiddagen var det gos på högsta nivå, han satt i mitt knä och tryckte sig mot min mage. Sen satte jag mig vid datorn, och han följde med. Till det enda stället där han egentligen inte får sitta; på mitt handledsstöd och på min Mousetrapper. Och med halva kroppen på tangentbordet. Han har ju blivit sur ett par gånger tidigare när jag har försökt skriva något med handen under honom, men i dag blev han sur redan när jag tänkte försöka.

Visserligen var jag redan lite sur på honom när han lade sig där, så vi retade nog upp varandra lite. Jag föste undan honom, han markerade med ett löst bett och slog mig med tassen på handen, och jag sa ifrån på skarpen. Sedan dess har han legat på behörigt avstånd i sängen fram tills för en liten stund sedan när han kom och ville bli klappad igen. Slår vad om att han kommer att vara lika gosig när vi slår oss ner i soffan senare i kväll. Han är aldrig sur särskilt länge, och aldrig när vi är någon annanstans än när han sitter på bordet där jag har skärmen till datorn.

Svart katt ligger vid datorn. Min katt blir sur när jag använder datorn!

Märkligt det där med att han blir så sur när han ligger på tangentbordet, men han verkar tycka att det är ganska kul att kolla på skärmen. Och nära mig. Så länge det inte är något ljud, för det kan vara läskigt. Han ligger aldrig där om jag inte sitter vid datorn, men han ligger gärna i min stol. Det är ju lite svårt att lära en gammal katt att han inte får vara på ett särskilt ställe, men jag försöker. Varje dag


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/sur-katt-i-dag/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.