Rik!

För inte så länge sen skrev jag om hur älskaren R brukar säga att han känner sig rik när han har mycket och många sorters korv hemma i kylen och frysen. Det har varit helt obegripligt för mig, för korv är ju inte särskilt roligt. Men i dag fattar jag vad han menade.

Han åkte och handlade mat i morse, jag kunde inte följa med. Han hade ingen handlingslista, men lyckades få med allt vi behövde och lite till ändå (men inget lördagsgodis!). Och en present till mig. Äntligen är säsongen här, jag fick ett granatäpple. Men inte vilket granatäpple som helst, jag fick det absolut största granatäpplet jag någonsin har sett. Jag är rik – storleken har betydelse!

Ett stort granatäpple jämfört med ett normalstort. Jag känner mig rik!

Det till vänster fick jag av mamma förra helgen när det var kalas här. Fick tre, och har fortfarande kvar, så jag är riktigt rik. Det är i alla fall ett normalstort granatäpple, ungefär som en apelsin. Det till höger är mer likt en melon! Haaahaa, my precious!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/rik/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.