Julklappshets

Börjar få lite julklappshets här hemma, det är bara en dryg vecka kvar till julafton och jag har inte en aning om vad jag ska köpa i julklapp till syrran eller till hennes dotter. De är de enda två jag köper julklappar till och det är oftast bara något litet, men jag kan verkligen inte komma på något.

Eller jo, till min systerdotter är det ganska enkelt att hitta saker som kan tänkas passa eftersom hon bara är sju år, men till syrran är det alltid svårt. Och så slutar det ofta med något ganska tråkigt.

Nu kanske ni tycker att det låter som om jag har en jäkla massa tid eftersom jag är sjukpensionär och kan gå på stan när som helst, men så är det ju faktiskt inte. Jag kan inte gå på stan när som helst, inte ensam, och definitivt inte när det är som mest julklappshets och mycket folk i rörelse. Och vid den här tiden på året är det faktiskt mycket folk i stan hela jäkla tiden.

Hade ju tänkt att se ut något och köpa det online, men till och med det börjar brinna i knutarna om jag ska hinna få hem det före jul. Och så problemet med att jag inte vet vad jag ska köpa heller, gah! Nä, i dag måste jag verkligen fundera. Känns som om jag spenderat varje kväll den senaste veckan med att surfa runt och kolla efter saker, utan framgång. Hjääääääääälp!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/julklappshets/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.