Nyårsplaner och fix

I går pratade jag med bästa M om årets nyårsplaner. De år jag orkar ha fest brukar vi ha det här hemma, eftersom det är i stort sett omöjligt att få en taxi mitt i natten på nyårsafton, och jag kan inte heller bara sova över hur som helst heller. Vi bestämde att det blir fest här hemma hos mig, men sen kom vi fram till att de flesta vi brukar fira med är upptagna på annat håll. Hmm.

R ska kolla med sina kompisar vad de har för nyårsplaner, men eftersom vi som vanligt är ute i sista stund så är det inte helt omöjligt att det blir en pytteliten fest. Inte för att det gör något – vi kan ha roligt ändå. Sist jag hade nyårsfest hemma drog bartendern, M själv, fram en skiva skinka till sin juldrink. Det hände alltid en massa konstiga saker. I år blir det i alla fall ingen lökshots, för det har vi ju redan klarat av. I år blir det något annat. Kanske något extremt gott? Vi får se.

Lökshots, nypressad juice från lök och vodka. Fest på nyårsafton, nyårsplaner. Saker jag gillar.

Får försöka klara av julen först. All julmat är inhandlad och tillagad (ingen särskild mat alls, det vill säga), alla två julklappar är inslagna, och den 40 centimeter höga granen lyser. Ska packa ihop lite kakor och ge bort också, men i övrigt är allt klart. Extremt lite jobb kring julen för min del, men lagom mycket för mig. Det är jobbigt nog att åka runt och hälsa på folk, så jag ska hårdvila så fort jag har en stund över hemma. Bring it on.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/nyarsplaner-och-fix/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.