Armband för EDS

Ni har säkert sett armband där det står ”Fuck cancer” eller någon annan sjukdom, men ”Fuck EDS” har ni nog inte sett så många av. Än, i alla fall, men fler och fler får ju upp ögonen för skiten jag och andra lever med. Hade nästan glömt att jag hade armbandet, jag hittade det i smyckesskrinet jag rensade ur häromdagen.

Armband "Fuck EDS"

Passar bra ihop med de övriga armband jag brukar använda när jag inte har ortoser, och svart och vitt passar ju till allt. Zebrarandigt är en väldigt praktisk symbol för sjukdomen, jag skulle dö en smula om jag bar rosa accessoarer för att visa att jag var sjuk eller visa mitt stöd gör de som är sjuka. Jag hoppas att någon jag möter som ser det blir nyfiken och frågar, för allt som sprider lite kunskap om EDS till omvärlden är bra.

De här armbanden finns i flera olika utföranden hos Fight for EDS webbshop, och köp gärna ett du också. Vinsten går oavkortat till EDS-stiftelsen, och de behöver verkligen pengar. Och vi behöver hjälp, för vi får inte den hjälp vi behöver av sjukvården. Landstinget erbjuder mig inga smärtlindrande behandlingar annat än att knapra morfin, och det måste bli en ändring på det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/armband-for-eds/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.