Fort ut, fort in!

Brrr! Vi försökte oss på en liten promenad innan det blev mörkt ute, och lånade med oss svärisarnas vovve. Tyckte att jag pälsade på mig ordentligt med dubbla tights och mysbyxor, linne och tjock tröja, varm krage, mössa och vantar, och så tjocka vinterjackan. Det var visserligen tillräckligt, men det var isande snålblåst med små torra snöflingor som kändes som spik i ansiktet, så vi vände ganska fort.

Vi var nog inte ute i mer än 20 minuter, för det gick knappt att uthärda kylan i ansiktet. Det är inte mer än ett par minusgrader, men den där blåsten var hemsk. Fort ut och fort in – the quickest nope that ever noped.

Det blir inte något mer utomhushäng för min del i dag, eller ens alls så länge det är så här blåsigt. Vi åker visserligen hem från lantstället någon gång under morgondagen och det brukar inte vara lika blåsigt hemma i stan, men minusgrader är ändå alltid minusgrader. Och jag gillar dem inte.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/fort-ut-fort/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.