Massage hos Feelgood

I går var jag hos Dr. Feelgood. Sist jag var där för tio dagar sedan så sa han att jag skulle påminna honom om vad jag behövde i dag; en ordentlig genomgång med massage. Sagt och gjort. Har inte varit på massage på länge nu, för det är ju alltid en massa mekaniska eller medicinska problem med kroppen som måste få förtur. Han har inga assistenter just nu, men när han har haft det har jag alltid varit inbokad på massage en gång i veckan och då har jag varit betydligt bättre.

Tänk om jag skulle få ta del av massage som erbjuds inom landstinget, vilken lycka. Men det har jag ju fått höra gång på gång att det inte går och att jag får betala för det om jag bara vill ha massage, etc. Men är man utbränd kan man få komma iväg på vårdboende med daglig massage utan att ens ha en fysisk åkomma. Inget fel i det, men när en del måste betala 600 spänn i timmen för samma sak i samma landsting, då är det ett jävligt stort fel någonstans.

Massage

Hur som, bra blev det. Han sa att jag var stelare och mer spänd än de flesta ”värsta” fallen. Han drog en parallell med en boxare han behandlar ibland, men jag tyckte inte det var så konstigt. Hade jag fått slå på något hade jag säkert varit i bättre form. Men bra blev det, och det var fruktansvärt skönt. Visst gör det ont, men känslan när musklerna ger med sig och slutar krampa är underbar och väldigt sällsynt. Precis som den gode doktorn själv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/massage-hos-feelgood/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.