Slask…

Det är världens blask och slask ute. Vidrigt. Efter de senaste dagarnas snöfall och kyla har det kommit ett någorlunda tjockt lager snö (för att vara Stockholm), men i går kväll blev det plusgrader igen. När jag var ute i dag såg trottoaren precis utanför mitt hus ut så här.

Slask på trottoaren efter snöfall.

Trevligt va? Inte bara är det dyngsurt, men det ska frysa på redan i natt. Enligt SMHI ska det vara minusgrader i åtminstone en vecka sen, så om skiten inte är borta innan det fryser på – vilket inte kommer att hända om ingen plogar bort möget – så kommer jag typ att vara inlåst sen. Jag kan och ska inte gå på ojämna underlag, särskilt inte om de är hala. Glöm promenader. Glöm gå att handla. Visst kan jag ta en taxi till de mer centrala delarna av stan där det inte längre finns något vidrigt slask på trottoarer och gångstråk, men att göra det för en kort promenad? Glöm det. Bollocks.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/slask/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.