Ärenden med R

Så skönt att R kom hem i går. Eftersom han jobbat åtta dagar i sträck, och dessutom på helg, så var han ledig i dag. Vi tog en lugn och skön förmiddag hemma, sen åkte vi iväg på lite ärenden. Jag skulle försöka sälja lite gamla smycken, och R skulle fixa lite pappersärenden, men sen ville vi göra något mer än att bara sitta hemma också. I alla fall jag, eftersom jag gör det för det mesta.

Som vanligt gick det ganska mycket åt skogen. Han fick sina ärenden med pappersgrejer fixade, men jag kunde inte sälja det där gamla silvret eftersom alla verkar vilja att man skickar iväg det i ett brev till en firma man inte känner till i stället för att prata med en riktigt människa. Nej tack. Sen var jag så hungrig att jag höll på att dö, så R bjöd på fika.

Var tvungen att gå till apoteket och köpa något för att lappa över det där stora infekterade hålet jag har i nacken. Var inne på apoteket hemma i min förort för ett par dagar sedan, men de hade inget då, och vi var inne på tre apotek innan jag hittade något som borde funka – Mepore. Ett slags plåster med väldigt löst klister.

Plåster

Det fräter inte sönder huden som plåster av vanlig typ (även de som kallas ”Sensitiv”), så nu slipper jag i alla fall få in mer smuts i det. Det är skitfult som det är ändå, och gigantiskt. Usch. Nåja, sen hade vi inget mer att göra och jag blev astrött så vi åkte hem – och där är vi nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/arenden-med-r/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: