Dags att organisera!

Söndag, vad hände? Inte mycket, jag kämpade med att kliva ur sängen vid halvnio när R var på väg till jobbet (ja), men jag lyckades inte riktigt gå upp och äta frukost tillsammans med honom. Låg kvar några minuter till innan jag kämpade mig upp, märkvärdigt tung och trött. Det är tydligen jobbigt att smälta mat. Började dagen med ett par muggar kaffe och ett par timmars skrivande. Hade planerat en promenad, men vädret var inte ett dugg trevligt så det struntade jag i och körde igång musik på hög volym i stället, och så fortsatte jag resten av dagen.

I dag kommer min syster hit, hon har sportlov och ska hjälpa mig att gå igenom och organisera min garderob. Det är fullt med saker jag inte når, fullt med saker som inte får plats, fullt med skor jag inte kan använda längre, och fullt med sådant som antagligen inte passar längre. Det är så jäääkla jobbigt att gå igenom och prova saker för att se vad jag ska göra med dem, men med hjälp borde det gå. Jag skulle behöva en sån där skohylla man hänger på en garderobsdörr för att frigöra lite golvutrymme.

Och det ska bli skönt när det är klart. Vi har det så himla trångt hemma och det är inte kul att behöva lägga tights och sånt där jag använder så gott som jämt i en bokhylla i stället för i garderoben. Hoppas jag hittar saker jag glömt att jag har, sånt är alltid kul. Eller ja, om de passar i alla fall. Har inte sett vad som finns på de översta hyllorna på ett år eller två. Och det finns ingen anledning att behålla saker jag bara använder ibland här – det finns mycket jag kan ha året om på Rs lantställe i stället. Det är ganska kul att gå igenom och organisera garderober faktiskt. När det inte är för jobbigt, det vill säga. Hurra, hoppas på fynd!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/dags-att-organisera/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.