Morgonens svammel

Jag hade något viktigt att säga om något jag gjorde i går. Men det har jag glömt, så det blir lite annat svammel i stället. Hjärnan är inte helt hundra, har sovit dåligt ett par nätter igen. Nu är det i alla fall äntligen helg igen, en vecka närmare våren, en vecka närmare något bra. Så vad händer i dag? Inte en aning.

Gårdagen gick så jäkla långsamt att det var helt sjukt. När klockan var två bara önskade jag att det var läggdags snart. Men icke. Började fixa lite med middagen redan då, eftersom det skulle krävas lite skärande och rörande. Det tog tid, men inte åtta timmar.

Kastrull, gryta

R blev väldigt sen, så det var nästan dags för en dejt med kudden när han kom hem. Sen irriterade jag mig på hur jag såg ut på händerna och naglarna efter att ha hanterat både ett granatäpple och färsk gurkmeja de senaste dagarna, så jag försökte bleka bort de mesta missfärgningarna. Det funkade sådär, mer om det sen. Nu måste jag ha kaffe annars orkar jag aldrig hålla mig upprätt till lunch.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/morgonens-svammel/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.