Toapapper

R köpte toapapper när han var och handlade för några dagar sedan. Jag tyckte inte att det såg ut att behövas, för skåpet i badrummet där vi förvarar toapapper såg mer än halvfullt ut. Skåpet sitter ganska högt upp, så det är ganska svårt för mig att få ner en rulle när det är nästan tomt och allt ligger längst in i skåpet, så hemma hos mig är det lag på att ta fram en ny rulle om man ser att den påbörjade rullen börjar ta slut.

Vi har lite olika preferenser vad gäller muggpapper också. Jag måste ha den mjuka sorten, det funkar inte mer strävt eller prassligt papper. Bindvävsdefekt etc. Jag kan inte ens snyta mig i sånt där prassel utan att det gör ont. Men han är förstående och köper mjukt och bra papper, även om det kostar några kronor mer.

Förresten, alla människor behöver väl dasspapper, så det är ganska märkligt att det finns så mycket reklam för det. Det finns faktiskt inte mer än en handfull sorter att välja mellan i affärerna ändå, och de är alla olika – det är liksom inte samma sak av olika märken till olika priser. Skit samma (höhö). R försökte inkorporera rullarna i skåpet, och lyckan i en ingenjörs sinne när alla får plats precis som han tänkt sig var stor.

Toapapper inklämt i ett skåp

Heh. Allt toalettpapper är kraftigt sammanpressat och ordentligt fastkilat. Får nog passa mig så att inte allt kommer flygandes ut och slår mig i huvudet om jag behöver ta fram en rulle själv. Det tar i alla fall inte slut på ett tag framöver nu, skitbra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/toapapper/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.