Some kind of voodoo

Ja, hur vore det om vem det nu är som har gjort en voodoodocka av mig och ägnar sig åt att sticka nålar i den, bryta fingrarna av den och vända lederna ut och in, antingen slutade med det eller lämnade tillbaka dockan till mig? Det skulle uppskattas.

Voodoo, docka

För övrigt finns det än jäkla massa bra låtar om den sällan förekommande företeelsen i voodooreligionerna. Vad sägs om Jimi Hendrix Voodoo Child, Some Kind of Voodoo av Electric Boys eller Aerosmith’s Hoodoo/Voodoo Medicine Man? Och så har väl Rolling Stones gjorde ett album som heter nåt liknande också. Fast nu räcker det, på riktigt. Give me a #”@! break!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/some-kind-of-voodoo/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.