Lunch i orange miljö

Jag var tvungen att käka lunch när jag var ute på stan i går. Smet in på ett litet café som brukar ha goda smörgåsar, och med luncherbjudandet fick jag både god sallad och halvtaskigt kaffe till. Tog en Croque Monsieur, och den var helt enorm. Typ tre brödskivor täckta med ost, skinka och tomater. Fast det var för lite senap på för att den skulle vara riktigt god. Eller seeeeenapp, som man säger norröver.

Det där med att ta en bild på det man käkar är inte riktigt min grej. Jag brukar komma på det långt efter att jag har börjat käka, och då blir det inte lika kul. Så håll tillgodo med en väldigt orange bild på mig som matchar den väldigt orangea inredningen!

Arga Klara, lunch på ett orange café

Jag var hos naprapaten först för att lösa upp ett väldigt akut ryggskott, och jag ville dansa på väg därifrån. Det fick jag inte. Sen var det två och en halv timmes väntan. Promenerade lite innan jag slank in och käkade lunch, och det var helt sjukt mycket folk på stan. Lovet är slut, men det var mer folk en torsdag mitt på dagen än flera veckan! Var kommer alla ungdomar och barn ifrån?

Nåväl, det vad lugnt och stilla på caféet och jag satt där så länge det bara gick innan jag var tvungen att gå till nästa grej. På polishuset vid Rådhuset. Pass. Men det förtjänar ett helt eget inlägg, så mer om det sen!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/lunch-i-orange-miljo/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Jan Sjöberg on mars 11, 2016 at 09:39
  • Svara

  Hej.
  Om jag nu får uttrycka mig så i vår feministiska värld, så skulle jag vilja ändra ditt namn från arga klara till snälla klara, eller vackra klara till och med. Det är en jättefin bild på dig här.

  1. Tack! Här får man uttrycka sig precis som man vill, jag uppskattar det verkligen!

    • Jan Sjöberg on mars 11, 2016 at 14:35
    • Svara

    Då kanske jag vågar klämma till med fler superlativer här då.

    1. Absolut!

  • Petter on mars 11, 2016 at 11:46
  • Svara

  Inte fan är ungarna i plugget. Det visar ju PISA-undersökningen. På fiket jag hänger har samma ungdomar hängt lika mycket som jag. När jag är där på dagen är dom där, när jag är där på eftermiddagen är de där. När är ungarna i plugget?

  Det är nog det där moderna att arbeta med “projekt”. Då behöver man tydligen inte vara i skolan utan kan göra vad man vill när deadlinen är långt bort. Kravlöst samhälle? Javisst…..

  P.S Vad då snälla Klara? Klara ska vara uppkäftig och då duger Arga Klara. Sådetså…. D.S

  1. Nä, man undrar ju om det där med närvaroplikt fortfarande existerar, eller om folk tror att man får i sig lika mycket kunskap på H&M som i skolan…

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.