Storm och korv

Det blev världens jäkla storm på lantstället under dagen. Isande kall vind, fastän termometern visade på plus och solen lyste, så var det så kallt att det var helt omöjligt att vara ute. Inte ens R hade lust att vara ute och pyssla och dona, så någon promenad kom verkligen inte på fråga. Och sitta inomhus kan vi göra precis var som helst, så ganska tidigt på eftermiddagen drog vi iväg hem.

Misstänkte att vi skulle hamna i världens jäkla trafikkaos på väg till stan, eftersom påsklovet börjar i morgon, men det var faktiskt inte någon större fara. Alltså, det är alltid kö på väg in mot stan, nästan oavsett vilken dag och tid det än är, men det var inte alla-ska-åka-hem-efter-påskkaos, som det var i torsdags. Fast tvärtom.

Eftersom det blev bilresa både i dag och i går, och dagen innan, är jag helt slut. Helt. Tänker inte göra något mer i dag, och tänker inte göra något i morgon heller. R fixar middagen i dag, och kan ni tänka er? Det blir korv. Min farsa smusslade åt honom ett paket av någon sort som tydligen är god senast vi sågs, sen mjuggade de lite, och nu är det snart middag. De gillar verkligen korv, och blir lyckliga bara av att kolla på korvhyllan på Martin Olsson Storcash.

Korv

Korv är i alla fall mjukt att tugga på – käken är bättre men inte helt rak. Den kanske har vant sig vid sitt nya läge så att det inte gör så akut ont längre. Ska inte ut i storm mer i dag, så vi hörs i morgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/storm-och-korv/

3 kommentarer

  • Wictor Anestenmars 27, 2016 kl. 21:39
  • Svara

  Vår Skapare har restaurerat sin kalender och sina sabbatsdagar för den som vill leva efter
  alla budord, att bli som Honom och få evigt liv, meningen med livet. Här får ni Hans profets
  hemsida, som leder till evigt liv. Om ni inte lever efter alla budord kommer ni dö, det är bråttom,
  det är allvar, ingenting är viktigare i livet. Vår Skapare kommer hälla ut sin vrede över alla syndare i december i rå (2016)mer 96,66% av jordens befolkning att dö, bara 3,33% kommer överleva genom att vända om från synd, bli en av dom.

  http://www.repairingthebreach.info

  Med vänliga hälsningar
  /Wictor Anesten – lärjunge av sanningen

  1. Vi kommer dö ändå. Dessutom lades påsken när folk ändå firade vårdagjämningen så att hedningarna inte skulle vara så aviga till att flytta sitt firande.

  • Farsanmars 28, 2016 kl. 10:44
  • Svara

  Men nu är det väl ändå 2016. Och det har aldrig funnits någon ”Skapare”.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.