Den som ingen kaffebryggare har…

Har man ingen kaffebryggare längre måste man vara lite påhittig. Eller ja, själva bryggaren är ju inte trasig, men kaffekannan åkte i golvet för ett par dagar sedan och det har varit ytterst besvärligt att få något kaffe.

I går pillade i alla fall R bort den där lilla pluggen nertill i filterhållaren, den som gör att man måste ha något som trycker mot den för att kaffet ska rinna igenom. Då gick det ju hur bra som helst att göra kaffe eftersom det rann automatiskt, om man nu kan tänka sig att nöja med att ha det så här ett litet tag. Ett litermått fick agera kaffekanna, men så länge jag får en kopp kaffe på morgonen spelar det ingen större roll i vilken form den tillverkas.

Modifierad kaffebryggare

Vi funderade på om vi skulle köpa en ny kaffebryggare eller inte, men vi har en perkulator ståendes på lantstället som inte används. Vi har en vanlig, funktionsduglig kaffebryggare där också, men den är inte superbra och vi behöver ju ändå ha en kaffebryggare där också, så den får nog stanna. Men perkulatorn kan få följa med hem vid tillfälle, fast jag är inte helt säker på funktionen i den. Vill minnas att siffrorna som mäter hur mycket vatten det är i, har blivit bortnötta sedan länge. Det visar sig. Jag fick i alla fall morgonkaffe i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/den-som-ingen-kaffebryggare-har/

3 kommentarer

  1. Ha en fantastisk dag fina du!
    Hos mig kan du nu tävla om smycken från OXXO design – kolla gärna in! 🙂
    Kram <3

  2. Hahaha klockrent, men en bra lösning.

    1. Det funkar! Måste ju ha morgonkaffet ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.