En tur till veterinären…

Måste boka tid hos veterinären nu. Min svarta fara, katten Bacon, mådde inget vidare i går kväll och jag misstänker att det är något med njurarna som spökar. Förhoppningsvis är det inte alls det, utan något med god prognos. Han är trots allt 14 år, så det vore ju inte helt konstigt om man blir i lite sämre form på äldre dagar. Han har blivit lite smalare än vad jag tycker är ok, visserligen har han alltid varit slank, men trots att han äter ganska mycket så lägger han inte på sig någon vikt.

Svart katt ligger vid datorn. Min katt blir sur när jag använder datorn! Dags för en tur till veterinären.

Och så kissade han ner sig (och kudden i soffan), och det är ju verkligen inte okej. Katter är renliga, men han brydde sig inte så mycket om att tvätta sig och då är det något fel. Får se vad de har att säga. Har provat att byta foder flera gånger tidigare, men det har alltid resulterat i att han inte äter alls. Men han är väldigt gosig och blir helt till sig när det kommer godis, så allt är ju inte trasigt.

Så i dag är det lite oro och ledsamhet här, vi får se vad det blir av det här. Har en vårdgrej inbokad nu på morgonen med arbetsterapeuten, visserligen jäkligt viktigt och tack och lov här hemma hos mig, men det känns ändå inte som om det finns någon tid till det. Hoppas bara att veterinären har tid i dag. Det är i alla fall nära till djursjukhuset om det skulle vara något – det är på gångavstånd.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/en-tur-till-veterinaren/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.