Ny form och utemöbler på plats

I dag blev det äntligen en tur till frisören. Lite uppklippt, lite uttunnat, lite mer form – precis som jag önskade. Tycker egentligen att jag inte ser riktigt klok ut fortfarande, men det är i alla fall bättre än en sax hemma i badrummet. Nåväl, det får lov att duga, det växer så jäkla snabbt ändå att det inte spelar någon större roll.

Tog en liten promenad med R efter klippningen, men jag blev så hungrig när vi var ute, att det bara var att åka hem. Hemma kan jag klara mig utan särskilt mycket att äta fram till eftermiddagen, men går jag ut blir jag hungrig som en varg. Det slår aldrig fel. Hade lite rester av gårdagens middag att värma – en bit hembakt pizza – medan R fick nöja sig med kyckling i currysås från ett par dagar tillbaka.

Pizza

Det var ungefär allt jag orkade med i dag. R hade fyra timmars hushållsarbete inbokat, så han tog fram utemöblerna till balkongen, slipade och oljade in dem, så nu är det fritt fram att sitta där med eftermiddagskaffet i morgon. Härligt, i alla fall om det är sånt här väder. Jag borde inte vila mig i form, mer om det i morgon, men jag är trött så jag gör inte mer i dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/ny-form-och-utemobler-pa-plats/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: