Inga bruna ben här inte

Nä, jag har inte sådär bruna ben. Det har jag aldrig, på riktigt. Det är tur att det finns brun utan sol, annars skulle jag se mer död ut än vanligt. Framåt augusti brukar jag se lite sommarbrun ut naturligt, men i övrigt är jag vanligtvis den blekare sorten som inte får färg. Först blir jag rosa, sen blir jag beige, sen blir jag vit igen. Det hela sker ungefär inom en vecka från det att jag varit i solen.

Solbränna och brun utan sol

Jag kör bara billigast möjliga brun utan sol, de där tuberna räcker ju i en evighet ändå när man inte smörjer in hela kroppen, och inte gör det mer än någon gång då och då. Har testat de här varianterna, men jag gillar den från Åhléns bättre. Acos luktar mer (och inte gott), och man ser inte hur ojämnt man smörjer in sig. Å-s variant är i alla fall lite färgad, så man ser på en gång om man råkar få en rand på baksidan av benet. För det får man självklart annars, och det ser för jäkligt ut.

Fast jag kan inte ha brun utan sol i ansiktet. Inte bara är tonen en aning för orange för mig – oavsett märke eller prisklass – men av någon jäkla anledning blir huden fet och jag får finnar. Och jag har aldrig fet hud annars. Hellre blek och normal än orange och finnig, antar jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/inga-bruna-ben-har-inte/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuni 21, 2016 kl. 19:09
  • Svara

  Bruna ben? Jag läste först ”Inga brutna ben…” 😀

  Bruna ben är inget jag är bortskämd med. Ansiktet får lite färg men annars reagerar kroppen inte normalt på solen. Det blir bränt och rött om jag är ute för länge. Jag har resignerat och insett att jag är en blekfis. Det funkar det också.

  1. Haha! Jag har inte kommit så långt ännu och envisas fortfarande med att vilja ha bruna ben. 😀

  • Lisa Fohlströmjuni 21, 2020 kl. 21:51
  • Svara

  Skulle vilja ha tag i Åhlens brun utan sol

  1. Den finns! https://www.ahlens.se/Skonhet/hudvard/sol/brun-utan-sol-15301/a-brun-utan-sol-150-ml-29557923/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.