Minnen från den här dagen

I dag drar jag iväg till mitt gamla jobb och käkar lunch med gamla vänner. Har haft så jäkla tråkigt i några dagar, så det är dags att hitta på något. Dessutom är R borta och härjar med något annat, så det är ganska ensamt. Och jag har inte hälsat på i kontoret på flera månader. Åtminstone tre eller fyra. Jag antar att en del har semsester redan, så det kanske är ganska lugnt och jag hinner prata lite mer med de jag känner. Det vore bra.

Vilken dag som helst nu är det förresten fem år sedan jag gjorde min första ryggoperation. Blev påmind om det i går på Facebook, när mina minnen från den dagen andra år kom upp i flödet.

Almanacka, kalender. Minnen från den här dagen på Facebook.

I går kväll, fast för fem år sedan, skrev jag att det skulle bli magnetröntgen på morgonen och sedan operation om de såg något. Och det gjorde de ju. Låg så jäkla länge på sjukhuset från det att jag inte längre kunde gå, precis efter midsommar, tills de faktiskt gjorde operationen. Det kanske är så den här delen av året. Fast de är ju inte heller generösa med att låna ut sina sängar.

Dessutom var det typ den varmaste och finaste sommaren på evigheter, och jag hade ett öppet sår längs ryggraden i ett par månader efteråt. Inte världens bästa sommar, fast jag kommer ändå ihåg att vi gjorde en ganska trevlig roadtrip. Sen var jag tvungen att uppsöka vård nånstans på Orust..Det där med att se sina minnen är inte så dumt faktiskt, även om inte alla minnen är så roliga jämt. Vad tycker du om ”Den här dagen” på Facebook?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/minnen-fran-den-har-dagen/

2 kommentarer

    • Lovisajuni 29, 2016 kl. 14:09
    • Svara

    Jag gillar också den funktionen, men den får mig att känna mig så himla gammal!

    1. Haha, ja det är sant! Vart fasen tog alla år vägen…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.