Några timmar på en sandstrand

I går var det toppenväder här igen. Verkligen, verkligen toppen! R hade gått med på att följa med bort till en liten sandstrand vi hittade, den där jag nämnde som är tio minuters paddling bort. Fastän han hade annat han hellre ville göra så letade han fram de rätta paddlarna, och det gick betydligt bättre att få den där kanoten att röra sig framåt. Förutom att jag nästan bröt ryggen när jag försökte få i kanoten i vattnet så var det trevligt.

Stranden är inte mer än 15 meter lång, och den har ett stort skuggparti och en stor sten där man sitter bra. Och sand. Det var länge sedan vi var där men det var lika fint nu. Förutom att någon idiot hade grillat mitt på stranden, byggt en liten grillplats av stenar och hällt briketter i sanden. Städade bort det så gott det gick, och njöt av solen och det varma vattnet – för det var faktiskt varmt!

Paddlade kanot till en liten sandstrand

Hade med oss ett par mackor och en billig radio från Clas Ohlson, men R klagade på både radion och utbudet. Fast han hade ingen annan och ingen egen radio. Han ville helst sitta själv i skuggan och läsa i stället för att hänga med mig, och även om han faktiskt badade en gång så var det mest nej nej och åter nej resten av tiden. Lite synd, jag kanske får paddla dit själv någon gång. Visserligen skulle jag väl hamna i Polen om jag försökte med det, men jag hittar säkert en mysig sandstrand på vägen dit.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/nagra-timmar-pa-en-sandstrand/

2 kommentarer

  • Petterjuni 4, 2016 kl. 16:13
  • Svara

  Håller med R. Skit på radion och ofta skitapparater.

  I naturen ska man inte ha någon radio. Man ska lyssna på naturen. Det låter alldeles för mycket i vårt samhälle. Naturen är till för att koppla bort och koppla av. Punkt.

  PS. Jag är jävligt trött på att städa efter andra i naturen. Fan att folk inte kan plocka undan efter sig. DS

 1. Mottagningen var usel, men det finns faktiskt intressanta program även på radio ibland! Nu menar jag inte reklamstationer (oftast) eller skvalmusik, det är bara skit. R köpte en ny radio i går, haha!

  Ja, hur jävla svårt kan det vara att inte lämna glas och grillbriketter och skit efter sig… Idioter.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.