Rivjärn

För ett par veckor sedan gick jag och R in i en loppisbod, mest för att ha något att göra en stund, men jag gjorde faktiskt ett riktigt fynd. Jag tänkte genast på min vän Hollywood, som har ungefär samma hobbies som jag – mat och musik. Och eftersom han är gitarrist, vad kunde då passa bättre än ett rivjärn?

Rivjärn som ser ut som en gitarr, Gibson Flying V

Haha, jag var bara tvungen att köpa det! Det är en Gibson Flying V, utmärkt för musik av Grateful Dead, eller bara för att öva tills fingrarna blöder. Jag blev inte direkt ruinerad heller, det kostade hela fem spänn. Och även om det är ett uselt rivjärn (för hur fasen ska man till exempel skiva en gurka på det utan att riva den?) och man kanske inte kan förvänta sig någon toppkvalitet, så var det ett av årets roligaste fynd. Och en av de mer träffsäkra presenterna någonsin, tror jag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/rivjarn/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: