Världens snabbaste ärende

I går gjorde jag världens snabbaste ärende till stan. Hade egentligen ingen lust att åka, men hade inte så mycket att välja på. Upptäckte att det senaste paret artrosvantar hade en trasig söm längs ena fingret innan jag ens hade provat dem, så jag ringde affären där jag köpt dem och frågade om det bara var att åka in och byta dem. Och det var det, de är toppen där på hjälpmedelsaffären på Kungsgatan.

Artrosvantar, ortoser. Snabbt ärende till stan för att byta ut dem.

Taxin hämtade mig kvart i tolv, och en timme senare släppte en annan taxi av mig hemma igen. Då hade jag redan hunnit byta vantarna och gå in på H&M och köpa ett par leggings. Helt perfekt, det är sällan man har sån tur. Inga samåkningar eller störningar, allt bara funkade helt klockrent. Skulle ha köpt en trisslott i stället. Och det var nog tur att det funkade, för när jag satt i bilen på väg dit kom jag på att jag hade glömt käka min morgonmedicin. Heh.

Har inget planerat i dag, men jag har självklart glömt eller skjutit upp att ringa alla de där samtalen. Om man skulle försöka få det gjort i dag kanske. Fast jag orkar egentligen inte.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/varldens-snabbaste-arende/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.