Ska vi tvätta?

Tvätta. En liten kamp. Lägga in ett par strumpor, en katt hoppar in, en katt lyfts ut, ett par strumpor slängs in, en katt hoppar in, en till katt hoppar in, en katt lyfts ut, fler strumpor in… Alternativt så hoppar de i och ur tvättkorgen när man gräver upp det som ska in i maskinen, och precis allt man håller i som rör på sig är en leksak. Det är en regel.

Katt, kattunge. Fjodor och Finkel i tvättmaskinen, jag får hjälp med precis allt!

Det är lika roligt att vika tvätt och sortera strumpor. Bädda rent ska vi inte tala om, förstår ni hur kul man kan ha med ett stort lakan som breds ut över sängen och viks in under madrassen? Eller hur kul det är att hoppa från sängen och hänga i påslakanet när husse skakar ut täcket? Som tur är har jag sällan bråttom med sånt här. Det skulle potentiellt sett kunna bli irriterande om man inte hade all tid i världen, men för mig är det bara fantastiskt gulligt och kul!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/11/ska-vi-tvatta/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Hej!
  Jag hittade hit av en slump och blev genast intresserad av att läsa mer! Jag själv har bipolär sjukdom och har halv sjukersättning. Anledningen till att jag hittade hit var förresten ett inlägg du skrev om just sjukersättning, det var så skönt att läsa. Andra kan göra så mycket och köpa och ha det fint… jag kan inte göra nåt 🙁 Jag kämpar ändå förstås. Man vill ju vara en människa…
  Jag har en dotter som har ständig nervsmärta, det är också en anledning till att jag vill fortsätta läsa här. Hennes sjukdom heter Tunnfiberneuropati.
  Titta gärna in i min blogg om du vill.
  Nu ska jag läsa vidare.
  Hälsningar från Marielle!

  1. Hej Marielle, tack så mycket! Ja, även om man aldrig kommer att vara som ”alla andra” så vore det ju fantastiskt att slippa bli beroende av andra för ekonomisk hjälp, och slippa skuldkänslorna över att andra råkar illa ut på grund av att man är fattig också. Jag ska kika runt hos dig, tack!

 2. Men om man hatar att tvätta så blir det kanske liite roligare om man skaffar katt? Eller kanske värre..
  Gulliga hursomhelst!

  1. Jo, helt klart roligare!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: