Flingterror

I dag kom den. Den första snön. Visst är det väldigt vackert så länge det är så här kallt och det faktiskt är vitt ute, men vad fasen? Jag hatar snö! Flingterror. Snökaos. Har frusit som tusan i två dagar nu, det var visst någon som stängde av elementen när denne tyckte att det var varmt i förra veckan, och denne någon har sedan inte satt på dem igen när det blev kallt.

Men nu är värmen tillbaka igen, jag sitter i skrivande stund på schäslongen med den mjukaste filten ever (Heat Holders) och de mjukaste och varmaste sockorna ever (också Heat Holders) på fötterna. Nyss käkat, har haft huvudvärk hela dagen. Det händer inte så mycket här. Jag skriver en hel del (fast inte till den här sidan) och försöker på något sätt inte tänka på att det kommer att vara så här kallt i flera månader till.

Jag har ju lyxen, som folk brukar säga, att slippa gå ut och stappla iväg till ett jobb som alla andra. De flesta verkar tro att det är lyxigt att vara hemma fastän det inte kunde vara mer fel. Det är faktiskt inte särskilt lyxigt att vara för sjuk för att kunna åka iväg och jobba, varenda jäkla dag, resten av livet, men det är i alla fall skönt att slippa trängas i flingterror och köldchock med andra i rusningstrafiken. Nu är det nog dags att käka lite choklad. Japp.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/11/flingterror/

2 kommentarer

    • Mnovember 22, 2017 kl. 20:50
    • Svara

    Jag tänker såhär… ett elektriskt element att kunna ha vid skrivbordet/soffan? Det drar el så klart men kanske skönare för dig och kroppen?

    1. Hmm, intressant. Bra idé, ska fundera på saken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.