Min bästa sovtid

Min svarta katt, Finkel. Han ser så himla rolig ut ibland, särskilt när han är lite galen.  Det händer allt som oftast mellan ungefär klockan halv sju på morgonen och fram till nio. Det är från det att R åker till jobbet, tills jag går upp. Min bästa sovtid.

Hans hörntänder är lite för långa och sticker alltid ut en aning, och de gulgröna ögonen kan verkar lite vinda. Men han är som en hundvalp. Och är foglig som ett gosedjur, man kan göra i princip vad som helst med honom.

Många svarta katter blir sist kvar på katthemmen, för de gör sig inte så bra på bild. Det är skitsvårt att fota honom så att han ser normal ut. Inte ens när ljuset är bra så att han potentiellt skulle kunna bli normal, så ser han normal ut. Kolla, ingen hals eller nacke.

Svart katt med rolig min, Finkel. Han är galen på min bästa sovtid.

Eller jo, den finns väl där under nånstans. Men vad gör det att de inte blir bra på bild, eller inte blir de bästa Instagram-katterna? De är grymma. Min chat noir har personlighet. Och så är han klumpig.

Häromdagen vaknade jag av att han kraschade ett riktigt fint fat jag hade stående på vardagsrumsbordet. Det var så tungt att de aldrig har rubbat det förut, men tydligen var det tillräcklig kortslutning i hjärnan just den morgonen. Skitdjur. Det hände 06.50, så det var bara att kliva upp och dammsuga. My god, på min bästa sovtid. Sånt som inte ska hända innan klockan 10 på förmiddagen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/05/min-basta-sovtid/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.