Jolly Roger

Häromdagen slog målarlusten till igen och jag tänkte att jag skulle måla någon slags gullig version av en dödskalle. Tänk ”My Little Pony”, men med en dödskalle istället för en ponny, och baserad på piratflaggan Jolly Roger. Regnbågar och pastelliga färger. Det blev inte riktigt så.

Påbörjade den gulliga versionen, med akrylfärg på duk, men insåg snart att det inte skulle bli så bra som jag tänkt mig. Så jag bytte till en annan färgskala och skippade penslarna för att istället bara använda palettkniv. Möt Jolly Roger, den lite heta versionen.

Jolly Roger , målning i akrylfärg på kanvas

Haha, inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men det blev okej ändå. Gillar att måla med kniv. Har fått hem ny kanvas som är mycket finare i texturen än den jag vanligtvis brukar måla på, och jag älskar den. Blir nog nåt mer detaljerat snart. Frågan är bara vad, men helt säkert är i alla fall att jag inte ska göra nån gullig mangapastell föreställande en dödskalle igen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2020/09/jolly-roger/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.