Ursäkta, du stinker

Sitter och trängs på tunnelbanan med en illaluktande människa mittemot. Det är så illa att alla runt omkring reagerar på att det stinker! Är på väg till läkaren på rehab. Osäker på varför, men jag tror det är angående medicinering och avslut. Förhoppningsvis en eventuell fortsättning med något annat. Har varit på väg ett tag redan, det går inte fort. Kul när man måste gå upp sex för att värktabletterna ska hinna verka, man ska hinna stretcha och få igång kroppen, och man ska åka in till stan med lagom många stopp på vägen. Eller inte. Nä, ingen lust med något alls just nu.

Kanske stannar en sväng i stan innan jag åker hem, kan lika gärna promenera där. Jag har inga ärenden och verkar vara ganska menlös i dag också. Förhoppningsvis ser jag något roligt som piggar upp mig, men gråblaskig stad i februari brukar ju inte ha så mycket att bjuda på. Saknar inspiration till att skriva något roligt också… Förresten, kanske man demonstrativt ska sätta en klädnypa på näsan så folk fattar att de inte luktar hallon, utan stinker skit och rutten fisk? Det är fan inte klokt.

Dålig lukt. Ursäkta, du stinker.

Vilket härligt väder det var i går, förresten! Inte för att jag var ute särskilt mycket. Älskaren R var i garaget hela dagen, och jag hade ganska tråkigt. Inget bra på TV, trött som ett fossil, ingen lust att göra något nyttigt. Sen var jag irriterad över att jag fått ett hål på ett par leggings. Kände lite att jag behövde spara mig till i dag också. Det var liksom en sån där dag när jag var för trött för att göra något, och sjukt uttråkad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/ursakta-du-stinker/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurafebruari 13, 2012 kl. 09:53
  • Svara

  Jag har faktiskt sagt åt en man (på en fullsmockad buss i Stora Staden) med grava alkoholproblem och ett stort behov av att få prata, att han gärna fick göra det men vänligen då åt andra hållet – alltså bortvänd från mig. Och han gjorde så. 🙂

   • februari 13, 2012 kl. 10:10
   • Svara

   Hahaha! Smart, en del tar illa upp och tror att man har något emot dem som person om man säger till dem att de stinker. Men så är det ju inte alltid!

  • Tofflanfebruari 13, 2012 kl. 10:51
  • Svara

  Folk är verkligen vidriga!
  Ta en promme i stan! Här skiner solen och jag skulle gäran joina dig om det inte vore för avståndet och att jag inte kan rymma från skrivbordet. (Jag tänker på vad jag har glömt att tänka på i min plan just nu…)

   • februari 13, 2012 kl. 11:01
   • Svara

   Då blir det så! Samt va? Haha!

  • Tofflanfebruari 13, 2012 kl. 14:43
  • Svara

  Inte kan jag stava heller. GÄRNA skulle det ju vara, inte gäran. Ingen HJÄRNA… (Jag jobbar med en kommunikationsplan just nu.)

   • februari 13, 2012 kl. 14:48
   • Svara

   Hahaha! Aha, då blev det lite tydligare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.