Upp och ner

Det finns en del saker och företeelser här i livet som är fullständigt upp och ner. Som till exempel att det oftast är kallt så här års när solen lyser, och varmt när det är mulet. Förstår ni vad underbart det vore, om det var tvärtom?

I går var en sån där dag när det var för kallt för att vara ute någon längre period, och dessutom halkigt och jävligt – men helt underbart fint ute. Sitter man någonstans där det är helt vindstilla kanske det är ok, men uppe på min balkong kändes det som ishavskyla.

Få se nu, vad med är upp och ner, och inte som det borde vara? Ah, jo, självklart borde man vara pigg när man kliver upp på morgonen efter att ha sovit 8 timmar, annars känns ju poängen med sömn helt bortkastad. Varje morgon när jag vaknar känns det liksom som om man har blivit blåst igen! Jag skulle ju testa att gå upp mitt i natten för att få två sömnperioder, men jag har inte vaknat en enda gång under nätterna sen dess.

Har jag väl somnat, då verkar det som om jag sover som en klubbad säl, fram till morgonkvisten. Då händer det ibland att jag vaknar av minsta lilla skrammel, och blir jävligt irriterad. Nycklar eller frukosthantering låter som ett jetplan som dundrar förbi, och på något sätt känns det som om nattsömnen är förstörd. Så är det ju självklart inte, men när man ligger där, öm som ett benbrott i hela kroppen, då blir man arg. Jag, i alla fall.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/upp-och-ner/

2 kommentarer

  • felicia - fotokobranmars 7, 2012 kl. 00:49
  • Svara

  planer för veckan?:)

   • mars 7, 2012 kl. 09:02
   • Svara

   Inte en enda! Förutom sjukgymnasten…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.