Chocklad?

Det blev en seg och skön dag på stan med bästa vännen M. Vi hade inget mål, och inget ärende, så vi strosade runt och tittade och småpratade. Av någon anledning råkade vi gå förbi Kungsan, trots att det var något sorts folkdansmög där som vi ville undvika. Helt galet. Men körsbärsträden är väldigt fina nu!

Arga Klara körsbärsträd blommar i Kungsträdgården
Vi promenerade till Sturegallerian och jag kollade på en helt ljuvlig blå klänning som jag och älskaren R såg häromkvällen när det var stängt. Den var ganska dyr, men underbar. De hade säkert 20 klänningar där inne som jag ville ha, men det blir någon annan gång. Jag behöver faktiskt ingenting just nu. Fikade på ett ställe bakom Dramaten, och jag fnissade ett bra tag åt hur de stavade och särskrev alla kakor… Vad sägs om lite chocklad? Eller en beskvi?

Chokladbiskvi felstavning chocklad beskvi roliga skyltar
Det ligger en affär där bakom som säljer gamla lampor och klockor, billiga och helt underbara! Kom in, såg en och blev totalt kär vid första ögonkastet! Den talade verkligen till mig, ungefär som kalkonhatten gjorde för ett par veckor sen… Den fick självklart följa med mig hem, eftersom vi saknar en snygg lampa i vardagsrummet. Tänker försöka sätta upp den nu, så får ni förhoppningsvis se sen. Undrar vad R kommer att säga…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/chocklad/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Du, man blir chock(l)ad och bes(k)vi-ken! Dessutom är den inte ens handskriven, eller hur?

    1. Nix, printad på en liten lapp…

  2. Åh jag tycker det är såå vackert med alla körsbärsträden! Fin bild!

    1. Tack! Det är helt fantastiskt där nu, ljuset blir nästan lila av alla blommor!

  3. Men fy! Att du inte tog fram rödpennan och rättade till!

    1. Bra idé, men den var bakom glas! 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: