Kan inte sova

I natt kunde jag inte alls sova. Antar att det hade med medicineringen att göra, men jag hade så jäkla ont när jag gick och lade mig att jag var tvungen. Hur som helst, efter mycket om och men somnade jag, men vaknade efter två timmars dvala. Pigg om en spigg, låg och tittade i taket en stund, innan jag bestämde mig för att gå upp. Precis som man gjorde förr i tiden, med två sömnperioder per natt. Åt litegrann, och skrev en stund, innan axeln nästan dödade mig. Har använt datorn för mycket.

Sen gick jag och la mig efter knappt två timmar. Somnade. Vaknade efter ytterligare tre timmar av att det gjorde ont, då var det lika bra att gå upp för gott. Trött som ett as, inte okej. Kan ju inte påstå att jag var särskilt pigg och fräsch mitt i natten heller, allt går liksom lite långsammare. Jag har velat gå och lägga mig hela dagen, men jag vill ju sova i natt också! Jävla kropp, inte optimalt att vi måste sova så mycket!

Har inte ens orkat gå ut i dag. Allt är i ett töcken. Ska se om vi kommer iväg till gymmet i kväll, så att kroppen blir trött i alla fall. Det brukar alltid hjälpa. Hoppas bara att alla klåpare och idioter håller sig undan. Det var inte så här jag hade föreställt mig dagen. Ryggjävel, axeljävel. Skärp er.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/kan-inte-sova/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Jobbigt!!!

    1. Töntigt jobbigt! Men nu har jag provat två sömnperioder i alla fall!

  2. Alltså, det måste nog bli ett jätte-Ynk! Stackars du!!!

    1. Tack, ganska stort ynk faktiskt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: