Akvarell: Hund

Sådär ja, då var äntligen målningen i akvarell klar! Det blev en hund, och därmed den som fanns närmast tillhands: Svärisarnas labradorblandning Kajsa. Det tog tid! Jag la närmare fem timmar på den, och det är inte ett särskilt stort papper heller. Det visade sig att det inte var helt lätt av måla av en helsvart blobb med en tunga som ser ut som en skinkskiva som hänger ur käften. Men jag blev ganska nöjd till slut!

Hund i akvarell. Måla svart labrador.

Nästa projekt, ja… Kanske en fågel, eller något sånt. Jag gillar ju djur himla mycket, så det ligger nära till hands att måla av dem. Älskaren R önskar sig en vy över lantstället, det får han vänta länge på. Eller måla det själv, om jag vågar låta honom låna min akvarell. Nu när jag ska jobba hela sommaren lägger jag nog målandet på is, och fortsätter när jag har mer tid.

Vill du se de andra sakerna jag har målat så klickar du här.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/akvarell-hund/

14 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Du är ju skitduktig!!!!!!!! 😀

  1. Tack! 🙂

  • monicasch on juni 13, 2012 at 20:03
  • Svara

  Tank att du är så duktig på att måla! Också!

  1. Bra gener! 🙂

 2. Du är så duktig ! Tro mig ( har jue gått i konstskola serru )

  1. Åh, tack!

 3. Jag har sagt det förut och gör det igen – kanonbra! 🙂

  1. Tack snälla!

 4. Den ska du verkligen vara helnöjd med! Kram!

  1. Tack, kram!

 5. Djä,,,,,,,,,,,vad avis jag blir,,,,,,,Något jag altid önskat att jag kunnat var måla,,,,,,,,,Och stava. 🙂

  1. Tack! Jag visste inte att jag kunde, förrän jag fick ett litet akvarellset för ett år sedan. Men jag kan absolut inte måla något på fri hand, måste ha att motiv att måla av… 🙂

 6. Tar mig ca 2 veckor rita en streckgubbe. 4 veckor rita en rund ring. Ska jag sedan prova på det Arga Klara gör då får jag planera långt in i framtiden.

  1. Hahahaha! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: