Estrella varma mackor

Vad fasen är det här, och hur tänkte de nu? Estrella har nya chips med smak av varma mackor! Ursäkta, men hur kan det överhuvud taget beskriva hur något smakar? Smaken på mina varma mackor är lika varierande som vilken veckodag det är, typ. Det beror på vilket sorts bröd jag använder och vad jag har på, till och med vilken sorts ost jag använder. Svampstuvning? Tomater och oliver, salami och lök, eller skinka och senap…? Undrar hur personalen på Estrella gör.

Estrella chips varma mackorJag kan tänka mig, av färgen på påsen att döma, att det ska smaka smält ost, typ. Men det vore ju hemskt tråkigt att skriva, och ostsnacks finns det ju redan varianter av. Eller chips med smak av bröd? För varma mackor är ju egentligen bara bröd, pålägget är något helt annat… Brödsmak låter i alla fall ganska vidrigt. Namnet kan betyda att de smakar precis vad fasen som helst. Jag undrar förresten lite när chips med smak av potatismos kommer, ungefär som den här dipsåsen med smak av gräddfil.

Hur som helst, är det någon som har smakat de här chipsen från Estrella? Vad smakar de egentligen, och är de goda? Är varma mackor faktiskt en korrekt beskrivning, eller smakar det potatis, ostpulver och salt? Och vad brukar du ha på dina varma mackor?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/estrellas-varma-mackor/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Farsan on juni 8, 2012 at 16:35
  • Svara

  Jag tror att de smakar som mina två favoriter av varma mackor: Den ena är med kalvsylta och skaldjursdressing på fullkornsbröd och den andra med fiskbullar och basilika på wienerlängd.

  1. Hahaha, fy fasen vad äckligt! Du kan förstås ha helt rätt…

    • Farsan on juni 9, 2012 at 20:16
    • Svara

    Det far gör är alltid det bästa

    1. Såklart. 🙂

 1. Haha det knasiga är att jag verkligen vill smaka dom trots att jag tvekar på om dessa verkligen är goda =)

  1. Hahaha! Du får rapportera sen! 🙂

 2. Detta gör mig nyfiken… MÅSTE ju bara testa dem om de finns i nån av våra affärer här brevid 🙂

  1. Jaaa, tala gärna om hur de är! Jag vågar inte prova! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: