Dags för grillfest

Det var väldigt mycket mer trafik på vägarna i morse än tidigare i sommar. The fun part is over, verkar det som, och de flesta är nog tillbaka på jobbet. Jag slipper ju ändå trängas, så det gör ju inte mig något, men det tar lite extra tid. Älskar färdtjänst. Älskar. Det har verkligen underlättat mitt liv något så oerhört. I kväll ska jag åka igen, hem från en liten grillfest hos älskaren Rs kompis som vanligtvis bor i Hongkong. Han med Gangnam style-partyt.

De drar tillbaka till Asien efter helgen, och förbereder flytt till Shanghai, så det gäller att passa på att ses när tillfälle finns. Har med en massa kött och sås, men tänker inte dricka en droppe alkohol. Tydligen inte så bra att kombinera nu när jag håller på att prova mig fram med en jävla massa piller, och magen ändå är riktigt trasig. Men det ska bli kul med grillfest, det är det alltid!

Kött, köttbit, biff. Grillfest

Det gör inte så mycket om det blir sent heller, jag kan sova på eftermiddagen i morgon om det skulle behövas. Fast R ska ju upp långt före mig i morgon bitti, så jag tror inte vi blir kvar och festar hela natten. Med betoning på tror…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/dags-for-grillfest/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 14, 2012 kl. 19:53
    • Svara

    Hoppas ni får en kanonkväll!!! 😀

    1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.