Magknip!

I går vaknade jag med världens magknip, likaså i dag. Nästan varje dag den här veckan har varit likadan (antagligen på grund av någon medicin), men i dag är det i alla fall rimligt att jag har ont i magen. Älskaren R och jag trotsade rusningstrafiken och körde norrut genom stan på kvällen, hem till mina föräldrar. Syrran och hennes kid var också där, men de stannade inte så länge.

Det bjuppades på grillad oxfilé med ugnsrostade potatisklyftor, morötter och lök, sallad, vitlökssmör och bearnaisesås. Sjukt gott, jag köper ju aldrig riktigt kvalitetskött nu för tiden, med min inkomst. Jag åt, åt och åt. Sen blev det efterrätt, någon sorts kaka med citron och röda vinbär, och vaniljglass. Så jag åt två stora portioner av det också. och knäppte upp bältet… Jag tycker att jag åt riktigt, alldeles för mycket, men det var ändå lite i jämförelse med R!

Biff, kött, entrecote

Sen blev det snack och kaffe ett bra tag, innan vi rörde oss vidare söderut igen, ända ner till lantstället. Kom fram strax efter ett i natt, och det blev sängen på en gång efter bäddning. Men mer om resan senare, den var inte kul. Magknip redan då, såklart. Det måste gå över snart, för vi har köpt kräftor! Då duger det fan inte att sitta och peta i maten för att man har ont i magen! Ska se om lite frukost hjälper, annars tänker jag förmodligen sitta här dubbelvikt en stund till… Vad ska du göra i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/magknip/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 18, 2012 kl. 16:37
    • Svara

    Jag har strukit en hög med kläder och så har jag läst en bok som jag fick av författaren för att recensera på bloggen. Vad jag ska göra i kväll har jag ingen aning om, gissar att jag softar. Är trött efter första arbetsveckan…

    1. Det förstår jag verkligen! Låter som en soft och skön dag, hoppas du får en trevlig kväll också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.