Massor av skor!

Jag fick ju en present av ”svärmor” i går. De håller på att rensa ut lite grejer i sitt hus för en eventuell flytt till lantstället. Hon var en stor älskare av skor förr i tiden, men har på senare år övergått till att bara ha sköna skor, på grund av lite problem med fötterna. Och vad gör man med skor, som är så gott som nya, när man har en ”svärdotter” med samma storlek och samma kärlek till skor? Jo, man ger dem till henne!

Om ni klickar här hittar ni några av paren jag fick i somras, och de där vita gympadojorna har jag använt frekvent hela sommaren. De var riktigt bra! De svarta skorna har jag inte haft så mycket, för jag måste gå in dem lite mer innan jag orkar stolpa omkring en hel dag i dem. En annan gång fick jag ett par tofflor, som såg ut som ett par Birkenstock ungefär. De brukar jag klampa omkring i här ute på lantstället, sjukt sköna. Och nu i går kom en påse med de här!

Nya skor, fått av svärmor! Tofflor, sandaler och spetsiga kängor.
Hur bra som helst, alla passade som… Öh, foten i skon? Kängorna längst fram ser nästan ut som det paret jag slängde häromdagen, på grund av extrem slitning och hål. Jag gillar spetsiga skor, och de här var hur bekväma som helst! Tofflorna kan få hänga med hem, och paret till höger har jag ingen plan för ännu. De får vänta till nästa sommar.

Dessutom fick jag ett par vita skor av ballerinatyp, men de blir svåranvända. Förutom vita gympadojor har jag nog bara haft vita skor vid två tillfällen i mitt liv. Öh, ja. Vi får se, de kanske hamnar hos någon annan. Tack, svärmor! Nu måste jag ordna mer plats för skor hemma, jag som just rensat garderoberna!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/massor-av-skor/

2 kommentarer

    • monicasch on september 9, 2012 at 19:39
    • Svara

    Vilken skatt! Både svärmor och skorna!

    1. Hon är en riktig pärla! 🙂 Syrran ville ha de vita skorna, så alla kommer till användning!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: