Värk och träningsvärk

Åhh, två nätters riktigt dålig sömn avslutade. Höll mig ändå hyfsat mycket i rörelse i går, trots smärtan. Fortsatte att flytta lite böcker och saker från en ful Billy-hylla i sovrummet, till den numera dubbelt så stora hyllan i vardagsrummet. På fredag kväll (vänta, i morgon!?) ska vi käka middag hos min syster som bor i förorten där jag växte upp, och så ska vi hämta en möbel hos mina föräldrar. En hylla, med ett litet bord, osäker på vad de kallas. Den får stå i sovrummet, i stället för den fula Billyn. Alltså, när jag skriver att vi ska hämta den, menar jag alltså att jag ska titta på. Jag kan inte lyfta en möbeljävel. Så här ser den ut, typ.

Möbel, byrå, hylla, bokhylla

Träningsvärk har jag också, utav bara helvete! Tyckte inte att jag lyfte särskilt tungt, men däremot blev det väldigt strikt. Betydligt mer strikt än vanligt, för minsta rörelse med ryggen gjorde så ont, att jag var mer noga än vanligtvis! Ja, det var ju bra, men kanske inte just nu… Har ingen plan i dag heller. Tänker inte åka någonstans. Köra en tvättmaskin, kanske. Önska att det inte är alltför sent när R kommer hem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/vark-och-traningsvark/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.