Misstänkt höstdag

Haha, vilken dag! Vi kom faktiskt iväg till lantstället i dag, efter mycket om och men. Åt lång frukost medan älskaren R packade lite saker, och gjorde i ordning en termos kaffe att ha med på vägen. Det var en sån morgon, att kaffet var en nödvändighet. Kom iväg vid halvelva eller så, och när vi stuvat in oss i bilen insåg vi att kaffet stod kvar i köket. Röv. Eftersom jag var ganska sur sprang han upp och hämtade det. Kärlek.

Vi hade varsitt ärende på vägen, och så skulle vi handla lite mat. Han skulle köpa kabelklämmor, och jag skulle posta ett brev. Körde av vid ett köpcentrum när vi nästan var framme, och såg en outlet tillhörande en stor sportbutikkedja. Självklart ville R gå in, och jag hittade faktiskt lite saker också. Ett par Röhnish sportbrallor, en huvtröja och fem par strumpor för under 500 spänn, det var riktigt bra. Röhnish-grejer är svindyra.

Han köpte ett par såna där roliga cykelbyxor med stoppning i röven. Har fått mig både två och tre goda skratt åt det under eftermiddagen, hahaha! Sen blev det lite mat på stormarknadshelvetet. Det var lite folk jämfört med i storstan, men ändå fruktansvärt. Köpte en påse misstänkta kanelgifflar, och bara för att jag har läst om det där med antalet och vikten var jag ju tvungen att kolla. Det var 15! Väldigt misstänkt.

Pågens kanelgifflar. I gott sällskap, eller svengelska? Roliga bilder på mat.

Sen har jag suttit och myst med bok och dator under min värmefilt och tittat ut över höstlandskapet, medan R har kånkat möbler och fixat på tomten. Nu väntar kanske ett parti Monopol, och/eller en film. Korkade upp en flaska vin till middagen, och det finns sprit och virke från i somras kvar här. Kan behövas om jag förlorar

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/misstankt-hostdag/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 20, 2012 kl. 20:07
  • Svara

  Här spelas Wordfeud så vi får ladda Ajfånerna hela tiden. Klå nu R ordentligt, ge honom smisk på cykelrumpan! Eh nej, jag menar sno honom på alla monopolpengarna!!! (Jag är ju emot våld. Men för kanelbullar!)

  1. Jag förlorade, och fort gick det! Är skitsur!!!

    • Tofflanoktober 21, 2012 kl. 14:17
    • Svara

    Fuska nästa gång!!

    1. Jag tror det vore bäst!

  • Christinaoktober 20, 2012 kl. 20:16
  • Svara

  Visst har det varit en riktig sittaunderfiltenochläsabok-dag! Här har det regnat från morgon till kväll – men vi har det varmt och torrt här inne.
  Jag har varit på jobbsprång hela dagen och under det ena av jobben var på ett av de stort shoppingcenter vi har här. Vi kom dit i tid men det var o-tid och trafikkaos utan dess like när vi skulle hem. Bara köer och köer fast åt andra hållet men det blir ju stop och trögt ändå. Kom på att det var barnbidrag- och pensionshelg – osmart planering av oss!
  Önskar dig en trevlig och naturlig helg!

  1. Just ja, inte konstigt att det var mycket folk! Har verkligen trivts bra under filten, men nu har vi fått upp värmen. Ska göra ungefär samma sak i morgon i också. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.