Skyfall och dålig logistik!

Av, vilken morgon! Det blev bråttom, för jag hade nog inte riktigt insett hur tidigt jag var tvungen att vara färdig för att hoppa på en tunnelbana klockan tio! Dessutom spillde jag kaffe på klänningen, det var fel musik i högtalarna, och när vi väl satt på tåget var det än jäkla ”musikant” som spelade dragspelshits. Det var så dåligt att jag ville hoppa ner på spåret.

Sen blev det problem. Biljetterna skulle hämtas ut senast 10.45, filmen skulle börja 11.30. Kom dit – bion (Rigoletto på Kungsgatan) öppnade 12.00. Vad i helvete?! Var tvungen att gå hela vägen till Filmstaden på Hötorget för att hämta ut biljetterna, fy fasen vad irriterande. Det stod ingenting om det på hemsidan, eller när jag bokade biljetterna. Och man tar ju för givet att man hämtar dem där man ska se filmen. Jävligt dåligt.

Rigoletto Kungsgatan öppettider

Kanske inte låter så farligt att gå några hundra meter dit, och sen tillbaka igen, men vad fan, jag har ett funktionshinder, och har knappt kunnat gå utan kraftiga smärtor sedan det blev akut förra veckan! Jävligt dåligt. Dessutom började det regna. Bion öppnade i och för sig före tolv (eftersom filmen började före, men det fanns det ingen information om), men bokningen fanns inte kvar så länge, och jag kan inte sitta var som helst.

Älskaren R bjuppade, som utlovat, och köpte en gigantisk bunke popcorn och läsk så att jag skulle sitta, hålla käften och inte försöka hångla. Filmen, ”Skyfall”, var okej. En av de bättre Bond-rullarna som har kommit sedan Sean Connery var i farten, men för lång. Förutsägbar, visst, men det är ju Bond. Helt okej, om man gillar action. Sen gick vi och åt, och kollade lite på stan.

Jag råkade hitta två små tygbitar som inte var det minsta irriterande för mig, som följde med hem. R vägrade kolla på saker till sig själv, så vi blev inte långvariga i stan. Jo, förresten, vi köpte en ram till en bild vi har försökt hänga upp på väggen sedan vi kom hem från Paris (i april förra året). Sedan vi kom hem har jag varit däckad, och tänker förmodligen vara det resten av kvällen. Adjö.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/skyfall-och-dalig-logistik/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: