Snabb vecka

Den här veckan har verkligen gått skitfort! Visserligen har jag varit så fruktansvärt trött efter dagarna i skolan så att jag har vilat bort det mesta, men ändå. Har inte gjort ett dugg, förutom min lunchdejt med fru Paues i tisdags. I kväll kanske jag går ut med några från skolan, om jag orkar. Om jag hinner ta en ordentlig tupplur innan. R ska ändå ta hand om fröken Felicia efter jobbet, det vill säga den lilla röda tjeckiska bilen, och det lär väl ta halva natten med tanke på hur dålig den är.

I går i skolan jobbade vi med reskontra och order. Inga konstigheter, det var bara programmet som var nytt för mig. Läraren höll en genomgång som var väldigt bra, och då märktes nivån vad gäller att lära sig saker i klassen. Den verkade ganska låg. Dessutom saknas det en hel massa respekt.

Jag sitter längst bak, med tanke på sladdar och att jag står och jobbar, och jag ser vad de på raderna framför mig gör på sina datorer. Inte fasen är det mycket av det han säger i alla fall, och dessutom så sitter de och pratar om privat skit hela jävla tiden, trots tillsägningar. Lite lustigt eller konstigt är också att efter två dagar i den klassen, som består av ungefär 30 personer som har pluggat tillsammans sedan i maj, så är det bara 1 som har sagt hej till mig. De andra har bara glott, öppet eller i smyg.

Nivån är ändå bättre för mig nu, än förut. De har en månad kvar, och jag antar att jag ska hänga med hela den tiden. Den nuvarande läraren har vi bara i två veckor, vilket är lite synd. Han var inte alls så dum när han faktiskt lyssnade på det jag sa, och självklart är det ju lättare när jag är med på genomgången av ett område i stället för att bara bli inkastad sådär. Ja, ja. Mitt kursbeslut räcker ju till juni, så vi får se vad jag ska göra sen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/snabb-vecka/

2 kommentarer

  1. Hej! Slank in här av en slump! Men jag känner igen mig i det där att sitta längst bak i klassrummet. Studerar själv och sätter mig också alltid längst bak (men av andra anledningar än dig). Men jag ser samma saker i min klass som i din. Många som gör mycket annat än lyssnar på genomgången! Undra varför man söker en utbildning om man inte är intresserad? Kul blogg att läsa förresten 🙂

    1. Verkligen! Och om de nu inte vill lära sig något kan de väl i alla fall hålla käften så att vi andra får en chans?! Äh, töntar. Tack Mats! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: